Privacybeleid

Craft Consult gaat zorgvuldig om met de privacy van gebruikers van haar website, klanten en relaties. We dragen er zorg voor dat we persoonlijke informatie die ons wordt verschaft zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Op deze pagina beschrijven we het privacybeleid van Craft Consult

Als u persoonsgegevens invult op onze website gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens overeenkomstig ons Privacy Statement gebruiken.

Verzamelen van persoonsgegevens

De website van Craft Consult kunt u bezoeken zonder Craft Consult informatie te verschaffen over uw identiteit. Er zijn echter situaties waarbij informatie van u nodig is die tot uw identiteit te herleiden is, zoals uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden bijvoorbeeld gebruikt om u toegang te verschaffen tot besloten informatie als artikelen, maar ook om met u te corresponderen of u in te schrijven voor een een evenement. In deze gevallen zullen wij u vragen de relevante persoonsgegevens in te vullen op een daarvoor bestemd webformulier.

Gegevens met betrekking tot uw klik- en gebruiksgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten. Alle door u aan ons beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en dit gebruik geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

Verwerken van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening legt Craft Consult gegevens vast. Indien u gevraagd wordt om persoonsgegevens, bijvoorbeeld voor een download, bestelling of een andere actie, worden deze gebruikt voor het administratief verwerken van uw aanvraag. Daarnaast kunnen uw gegevens door Craft Consult gebruikt worden om u telefonisch, per post of per e-mail te informeren over voor u relevante producten en/of diensten van Craft Consult en/of zorgvuldig geselecteerde partners van Craft Consult

Craft Consult geeft de door u verstrekte persoonsgegevens niet door aan andere partijen anders dan de partijen waarmee wij een verwerkingsovereenkomst hebben om onze dienstverlening en activiteiten goed ten uitvoer te brengen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Dit met uitzondering van bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

U kunt op ieder gewenst moment uw gegevens opvragen, laten corrigeren of laten verwijderen uit de bestanden van Craft Consult. Neem hiervoor contact op via het online contactformulier, info@craftconsult.nl of schriftelijk: Craft Consult, t.a.v. Klantenservice, Anemoon 10, 6721 ZB, Bennekom

Uw e-mailadres

Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het downloaden van een document, het ontvangen van een nieuwsbrief of aankondigingen van nieuwe artikelen of om u in te schrijven voor een bijeenkomst, dan kan uw e-mailadres gebruikt worden om u te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten van Craft Consult en/of zorgvuldig geselecteerde partners van Craft Consult. Dit wordt middels een duidelijk zichtbare melding kenbaar gemaakt bij alle formulieren op de website.  Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden via het online contactformulier, info@craftconsult.nl of schriftelijk:
Craft Consult, t.a.v. Klantenservice, Anemoon 10, 6721 ZB, Bennekom

 

Het is ook mogelijk dat u er op een andere wijze (bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail) expliciet mee heeft ingestemd dat uw e-mailadres wordt gebruikt voor het incidenteel ontvangen van voor u relevante informatie over producten, aanbiedingen en activiteiten van Craft Consult en/of zorgvuldig geselecteerde partners van Craft Consult

 

Als uw organisatie klant is van Craft Consult wordt uw e-mailadres gebruikt voor correspondentie in het kader van de opdracht die door uw organisatie aan Craft Consult is verstrekt. Onze algemene voorwaarden, behorende bij deze opdracht zijn hierbij van toepassing.

 

Bewaartermijn gegevens

Craft Consult bewaart persoonsgegevens niet langer dan voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of worden gebruikt nodig wordt geacht.

 

Afmelden

Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten (per post, e-mail, telefonisch) kunt u contact opnemen via het online contactformulier, info@craftconsult.nl of schriftelijk: Craft Consult, t.a.v. Klantenservice, Anemoon 10, 6721 ZB, Bennekom

 

Beveiliging

De gegevens die u aan Craft Consult verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Craft Consult handhaaft te allen tijde bij de verwerking van persoonsgegevens een beveiligingsniveau dat gezien de stand van de techniek voldoende is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen. Onze website is beveiligd met SSL. Onze databases zijn beveiligd met SSL en met wachtwoorden. Al onze computers en netwerken zijn beveiligd.

 

Cookies

De website van Craft Consult maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de website te optimaliseren. Een cookie is een bestandje dat met pagina’s van de website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Informatie die is opgeslagen in een cookie kan bij een volgend bezoek weer naar onze webserver worden teruggestuurd.

 

Ons beleid met betrekking tot cookies op onze websites ligt strikt in lijn met wettelijke bescherming van uw persoonsgegevens en privacy. Wij volgen alle wet- en regelgeving die op dit terrein bestaat en nog volop in ontwikkeling is. Meer informatie inzake ons privacybeleid treft u aan op www.craftconsult.nl/privacybeleid.

 

De bezoeker kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Hij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meest gebruikte moderne browsers geboden.

 

Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

 

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies of de help-functie van je browser.

 

Meer informatie over Cookies?

De Consumentenbond geeft uitgebreide uitleg over Cookies:

Wat zijn cookies?

Waarvoor dienen cookies?

Cookies verwijderen

Cookies uitschakelen

 

Visitor Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Visitor Analytics. Visitor Analytics is een eenvoudige dienst voor websiteanalyse die het verkeer en de algemene details van bezoekers van de websites van klanten meet. Door deze statistieken te verzamelen, kan een website de ervaring van hun bezoekers verbeteren (bijv. Welke pagina's ze bezoeken en wanneer, waar ze zich ongeveer bevinden, waar komt een gebruiker als eerste aan of als ze afkomstig zijn van een specifieke verwijzing).

 

Kortom, als website-eigenaar die Visitor Analytics gebruikt, gebruiken we cookies om gegevens te verzamelen over het apparaattype en de schermgrootte van de bezoeker, de geschatte locatie, browser, besturingssysteem, IP's, paginabezoeken, bouncepercentage, conversies en populaire inhoud op de website. Al deze gegevens zijn gepseudonimiseerd en Visitor Analytics zal de verzamelde gegevens nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om ze te matchen met aanvullende informatie over een individuele gebruiker. Elke bezoeker heeft controle over de plaatsing van cookies

 

Social media

Onze website bevat buttons waarmee webpagina’s gedeeld kunnen worden op social media als LinkedIn. Deze buttons werken met stukjes code die van het betreffende bedrijf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van de bedrijven zelf om te zien wat zij met uw (persoons)gegevens doen die ze via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens wordt toegepast.

 

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Neem daarvoor contact met ons op via de contactgegevens onderaan de website van craftconsult.nl. Om misbruik te voorkomen, vragen we u daarbij om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, stuur dan een kopie van de cookie in kwestie mee. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

 

Indienen van een klacht

Indien u van mening bent dat wij ons niet aan de eisen houden die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) aan ons stelt, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

Craft Consult behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Raadpleeg daarom regelmatig de Privacy Policy voor het privacybeleid van Craft Consult Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 17 juli 2020.